zondag, november 28, 2021

Nog jaren terugkijken

Een tatoeage is iets heel waardevols, hier wil je natuurlijk zo lang mogelijk naar kunnen kijken. Na een tijdje kan je tatoeage gaan vervagen. Zonde! De tatoeage is dan minder zichtbaar en de heldere kleuren stralen minder dan daarvoor. Om te kunnen zorgen dat je tatoeage nog jaren meegaat, is het van groot belang dat je goed voor je tatoeages zorgt en verzorgt. Maar hoe? Vaak krijg je al vanaf de tattooshop advies wat je na het zetten van een tatoeage moet doen.

Verzorging eerst

Om je favoriete tatoeages zo helder mogelijk te houden, moet je ze goed verzorgen. Dit kan met verschillende producten, maar het beste zijn toch verzorgingsproducten die speciaal zijn voor tatoeages. Er zijn verschillende merken die zich hebben gericht op tatoeages, maar niet zo specialistisch als Carl & Johan. In de Supermarkt, drogisterij of op het internet vind je verschillende soorten producten die je kan gebruiken, maar de kwaliteit van deze producten laat vaak te wensen over en kunnen zelfs slecht zijn voor je huid en tatoeage. Een heerlijk geurtje van een verzorgingsproduct kan je natuurlijk verleiden om een product aan te schaffen, maar het is vooral belangrijk om te kijken of het product hydraterend is. Bij Carl & Johan weet je zeker dat je een product aanschaft van kwaliteit en dus goed voor je tattoo en huid.

Begin bij de basis

Je wilt natuurlijk dat je huid heerlijk soepel blijft, maar om te zorgen dat je huid soepel blijft, moet je bij de basis beginnen. Je huid moet goed verzorgd zijn. Na het tatoeëren is de huid droger dan hiervoor en beschadigd. De huid moet als eerst herstellen, voordat het helemaal soepel kan worden. Vaak wordt er al in de tattooshop aangeraden om tattoo verzorgingsproducten te gebruiken, zoals die van Carl & Johan. Tattoo verzorgingsproducten zijn speciaal gemaakt voor tatoeages en zorgen ervoor dat de huid voldoende hydratatie krijgen. Als de huid voldoende hydratatie krijgt, dan pas kan de huid weer heerlijk soepel worden. Het belangrijkste is de hydratatie bij de huid. Let hier dus goed op bij het aanschaffen van een tattoo verzorgingsproduct.

Cadeautje?

Weet je niet wat voor cadeautje iemand moet geven? Met een hydraterende crème zit je altijd goed. Als je niet zeker weet of die persoon een tatoeage ergens heeft zitten, dan zit je altijd goed met een tattoo verzorgingsproduct. Een tattoo verzorgingsproduct kan namelijk ook gebruikt worden bij mensen die geen tatoeage hebben. Het verzorgingsproduct zorgt voor een diepe hydratatie, dus als die persoon een droge huid of een beschadigde huid heeft, dan kan dit ook zeker gebruikt worden. Ook is het heerlijk om te smeren in de wintermaanden, wanneer de huid droger is. Dus ongeacht je een tatoeage hebt of niet, je kan altijd een tatoeage verzorgingsproduct gebruiken. En je zit ook meteen goed betreft cadeautje.

Andere Artikelen