donderdag, januari 20, 2022

Leuke dingen doen in Limburg

Doordat veel gezinnen helaas niet meer naar het buitenland kunnen door corona en de maatregelen die daar aan verbonden zijn door de overheid gaan veel gezinnen in hun eigen land op vakantie. Veel gezinnen willen natuurlijk lekker naar spanje, frankrijk, italie of wel een stukje verder op vakantie maar dat kan helaas in deze periode niet. Doordat de overheid veel landen als risicogebied heeft genoteerd moet je na aankomst weer in Nederland een week lang in quarantaine. Voor veel gezinnen kan dit helaas niet door hun werk en omdat het gewoon zonde is van jouw vakantie. Als gevolg is het voor vakantie parken in Nederland heel interessant geworden. Daarom schrijven wij deze blog! In deze blog nemen wij jou mee in leuke dingen om te doen in Limburg met nog een vakantie park als tip!

Roompot Vakantiepark Weerterbergen                                    

Ben je nog opzoek naar een goed vakantiepark om het gezin naar toe te gaan? Dat ideaal is voor de kinderen maar ook voor de vader en moeder? Dan zal ik zeker een kijkje nemen bij Roompot Vakantiepark Weerterbergen. Dit is een compleet veelzijdig familiepark, gelegen op een prachtige locatie in het noorden van Limburg. Zoals ik al eerder zij zal jong en oud in dit park zich vermaken. Kinderen kunnen in het tropisch zwemparadijs zich vermaken, maar ook in de Kids Club, op de trampoline, speelparadijs en nog veel meer! Voor de oudere zijn er meerdere horeca gelegenheden zoals een terras en een bar, maar natuurlijk ook verschillende restaurants. Hieronder zullen er nog andere tips worden gegeven dat je kunt doen in de omgeving van het park.

Shoppen in Limburg

Wil je een dagje weg van het park en wil je lekker jezelf verwennen met leuke dingen zoals kleding, cosmetica of dergelijks? Ga dan naar het centrum van Limburg! In het centrum van Limburg zijn er vele soorten winkels. Van grote winkelketens zoals de Bijenkorf, Zara, H&M en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook kleine boetiekjes waar je kleine merken kunt bekijken en shoppen. In het centrum van Limburg is er ook de Sint-Servaasbrug of ook wel de Oude die Brug. Dit is de oudste brug van Nederland uit de dertiende eeuw.

Designer Outlet Roermond

Je hebt ook een hele mooie designer outlet naast Limburg waar veel bekende merken hun oude collecties verkopen voor de scherpste prijs! Dat is toch lekker mee genomen? Als je dus voor het shoppen komt, neem hier een kijkje!

Tip van de blog!

Alles staat op het internet! Iedereen heeft wel andere interesses, daarom geef ik als tip mee om gewoon een kijkje te nemen op Tripadvisor om daar iets leuks te vinden. Daarnaast helpt het vakantiepark Weerterbergen je graag om iets leuks te vinden!

Andere Artikelen