Een mooi cadeau voor mannen: een heren portemonnee

0
343

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een man dat nuttig en stijlvol is? Portemonneestore.nl is gespecialiseerd in de mannen portemonnee. In deze webshop heb je vierentwintig uur per dag keuze uit verschillende modellen in allerlei prijsklassen. Naast portemonnees zitten ook portefeuilles, pasjeshouders, sleuteletuis en creditcardhouders in het assortiment. Door de filtering kun je in de webshop eenvoudig zoeken op kleur, merk, prijs en meer. Bestellen voor 22.00 uur is de volgende dag bezorgd, en boven de 35 euro is de bezorging gratis.

Mooie materialen

De mannen portemonnee in de portemonneestore.nl is in alle prijsklassen altijd van goede kwaliteit en van mooi materiaal. Standaard zijn de portemonnees van leer, de duurdere exemplaren zijn van kalfsleer of nappa en het exclusiefste materiaal is stierenleer. Runderleer heeft een stoere en stevige uitstraling, terwijl kalfsleer een zachte leersoort is. Allemaal hebben ze de karakteristieke geur van echt leer. Het soort leer is verantwoordelijk voor de uitstraling. Ook de kleur heeft daar veel invloed op. Waren de traditionele mannen portemonnees meestal zwart, tegenwoordig is er iets meer keuze. Bruin, donkerblauw en soms zelfs iets lichtere kleuren als cognac, allen te vinden op portemonneestore.nl.

Simpel of luxe

Er zijn in de loop van de tijd allerlei modellen mannen portemonnees ontstaan. Oorspronkelijk was er de klassieke Billfold, de vouwportemonnee, met veel ruimte voor papiergeld, maar ook voor muntgeld en pasjes. Van dat model zijn er liggende en staande modellen, maar ook wat kleiner en grotere modellen. Ook voor mannen zijn er kleine klapportemonneetjes. Maar tegenwoordig zijn er ook mannen die alleen een pasjeshouder bij zich hebben. Contant geld is bijna niet meer nodig, met een paar pasjes kun je overal terecht. Aan de andere kant zijn er nog steeds mannen die een grote portefeuille bij zich willen hebben, met plaats voor geld, pasfoto’s, bonnetjes, visitekaartjes, pasjes en nog meer.

Mannen portemonnee als bescherming

Een kwalitatief goede, stevige portefeuille beschermt je pasjes tegen krassen, beschadigingen of zelfs breken. Op die manier is de aanschaf van een dure portemonnee goed te verantwoorden. De ultieme bescherming voor je pasjes is de RFID portemonnee. RFID betekent Radio-Frequencie Identification en dat is een manier waarop pasjes gemaakt worden om bijvoorbeeld contactloos te betalen. De chip kan door digitale dieven worden uitgelezen, maar kan weer door een speciale folie worden beschermd. Zo wordt voorkomen dat je gegevens van een afstand kunnen worden uitgelezen en dat dieven er met je digitale informatie er vandoor gaan. Deze portemonnees, die je onder andere bij portemonneestore.nl kunt kopen, worden steeds populairder en er komen ook van deze portemonnees steeds meer modellen in alle materialen.