zaterdag, december 2, 2023

Een gepersonaliseerde waterfles om nooit meer kwijt te raken

Met je eigen gepersonaliseerde waterfles heb je altijd iets te drinken bij je. Je naam staat erop en dat maakt de kans dat je hem kwijtraakt een stuk kleiner. Een eigen gepersonaliseerde waterfles betekent ook dat je geen plastic flesjes meer hoeft te gebruiken. Dat is niet alleen goedkoper, maar vooral ook een stuk duurzamer. Je wilt toch ook je bijdrage aan de berg plastic afval verkleinen?

Voordelen van je gepersonaliseerde waterfles

Naast duurzaamheid en het feit dat je goedkoper uit bent zijn er nog meer voordelen aan je eigen gepersonaliseerde waterfles van Flaske. De waterflessen zijn van roestvrijstaal en honderd procent recyclebaar. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten, de grootste fles is een literfles en houden je drankje lekker op temperatuur, zowel koud als warm. Voeg daarbij dat de fles verkrijgbaar is in allerlei mooie kleuren en designs en het zal duidelijk zijn dat dit een geweldige keuze is wanneer je een waterfles wilt aanschaffen.

Je eigen naam op de fles

Ben je ook regelmatig je waterfles kwijt? Wil je dat de juf op school meteen weet welke fles van jouw kind is? Laat je naam in de waterfles graveren en creëer je eigen gepersonaliseerde waterfles. Zo’n fles is natuurlijk ook perfect als cadeau. Het is zowel praktisch als persoonlijk. Voor een verjaardag of als kerstcadeau, maar ze zijn ook heel geschikt als relatiegeschenk of als cadeau bij speciale gelegenheden van je bedrijf. Wie kan nou niet zo’n mooie dubbelwandige fles gebruiken. Iedereen moet drinken en hij houdt zowel warme als koude dranken tot zo’n twaalf uur warm of koud. Met de ronde kartonnen verpakking die zo mooi is dat hij als cadeauverpakking kan dienen maak je je cadeau helemaal af. Bedrijven kunnen de waterfles bestellen met het bedrijfslogo als opdruk.

Duurzaam in plaats van plastic

Plastic flessen en verpakkingen vervuilen vooral de rivieren en zeeën. De meeste mensen kennen de term “plastic soep” onderhand wel. Wil je je eigen bijdrage leveren aan het verminderen van de plastic afvalberg? Dan is de aanschaf van een gepersonaliseerde waterfles een mooie manier om daar een begin mee te maken. Reken maar eens uit hoeveel plastic wegwerpflesjes je daarmee bespaart. Ook wanneer je niet standaard plastic flesjes gebruikt, maar alleen zo nu en dan voor bijvoorbeeld een dagje uit of een tripje per auto of trein, telt het nog behoorlijk op. Geef het goede voorbeeld en leer ook je kinderen om duurzaam en calorie-arm te drinken met water uit een duurzame fles.

Andere Artikelen