donderdag, september 23, 2021

Een cat eye zonnebril hoort er echt bij!

Je kunt niet zonder zonnebril. Het maakt niet uit welk seizoen het is, maar zodra het zonnetje begint te schijnen, heb je gewoon een zonnebril nodig. Als je net als ik bent, dan grijp je nog wel eens mis. Dat is nu net de reden dat ik een zonnebril in iedere tas heb, in iedere jas en natuurlijk nog één in de auto. Zo hoef ik nooit ver te zoeken om, als het zonnetje onverwacht scherp is, een bril op mijn neus te zetten. Een zonnebril dames bestel je online. En voor een prijsje… daar kun je er wel een aantal van aanschaffen. Dit is ook precies de reden dat ik veel verschillende modellen zonnebrillen heb. Maar de cat eye zonnebril is toch wel mijn favoriet.

Wat is er nu zo leuk aan een cat eye zonnebril?

Een cat eye zonnebril is een beetje retro. Een beetje van toen. Maar toch ook weer heel modern. Een cat eye zonnebril kun je combineren met alle stijlen op het gebied van kapsel en kleding. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en modellen. Je kunt het zo retro maken als je zelf wilt. Een kunststof cat eye zonnebril met een brede kunststof rand is een echte eyecatcher!

Hoe weet ik wat mij past?

Het kiezen van een zonnebril is iets waar we eigenlijk te makkelijk over denken. Je ziet een stand op de markt met zonnebrillen, zet er een op je neus en dan is het al snel goed. Maar wat nu als je wilt dat je écht lang plezier hebt van je zonnebril? Dan kun je er maar beter voor kiezen om er eens goed voor te gaan zitten. Via het online systeem kun je de zonnebril virtueel passen. Je kunt een foto van jezelf uploaden, maar je kunt ook "live" passen. Je ziet dan al snel welke bril je past en welke minder goed staat.

Een zonnebril op sterkte bestel je ook online

Als je de zonnebril hebt gevonden die het best bij je past, dan kun je kiezen uit verschillende opties. Je kunt gaan voor een zonnebril zonder sterkte in de glazen, een zonnebril voor veraf kijken, een leeszonnebril en zelfs een multifocale zonnebril. Het enige dat je nodig hebt is een brilrecept waar alle benodigde gegevens op staan. Vul deze gegevens gemakkelijk online in en al binnen een paar dagen kun je jouw zonnebril thuis verwachten. Dat wordt vast een zonnige zomer!

Andere Artikelen