dinsdag, november 29, 2022

De juiste handdoekradiator kiezen: soorten, stijlen, kleuren, materialen en prijs

Dus je bent op zoek naar een handdoekradiator? Nou, leuk dat je deze blog hebt gevonden! Je bent hier aan het juiste adres. Het is belangrijk om te weten dat er veel soorten handdoekradiatoren zijn – sommige zijn ontworpen voor specifieke doeleinden. Er zijn twee soorten handdoekradiatoren: elektrisch en gas. De elektrische zijn gemakkelijker te installeren omdat je geen CV-buizen hoeft aan te leggen, wel is het zo dat vermogen van een elektrische radiator minder vermogen heeft. Het voordeel van een radiator op gas is dat het goedkoper is en tevens ook meer vermogen heeft. De meeste handdoekradiatoren die verkocht worden zijn dan ook CV-radiatoren.

Kleur van je handdoek radiator

Wanneer u op zoek bent naar een handdoekradiator, moet u eerst nadenken over de kleur die u wilt. Er zijn veel kleuren beschikbaar, maar als je een radiator wilt kiezen die geschikt is voor jouw badkamer. Ik zelf ben meestal van wit, aangezien mijn badkamer ook wit is. Wit is tijdloos en als je huis verkoopt is een wit naar mijn mening de beste keuze, maar dat hangt natuurlijk helemaal af van je eigen smaak. Op badkamerxxl zijn verschillende kleuren te kiezen die passen bij de stijl van jouw badkamer.

Materiaal van handdoekradiatoren

Het materiaal van een handdoekradiator is erg belangrijk. Als je een radiator voor in huis wilt kopen, dan raden we je aan om te kiezen voor RVS. RVS-radiatoren roesten niet en zijn zeer duurzaam. Het kost misschien iets meer dan andere materialen, maar het gaat langer mee en geeft je op de lange termijn waar voor je geld. Andere oplossingen zijn staal en aluminium, die dan ook goedkoper zijn dan RVS.

Handdoekradiator op CV of elektrisch?

Een handdoekradiator heb je al voor ongeveer 100 euro. Het eerste dat u moet weten, is dat er twee verschillende soorten handdoekradiatoren zijn: elektrisch en gas. De elektrische zijn makkelijker te installeren omdat je geen cv-leidingen hoeft aan te leggen, maar het is wel zo dat het vermogen van een elektrische radiator minder vermogen heeft. Het voordeel van een gasradiator is dat deze goedkoper is en ook meer vermogen heeft. De meeste handdoekradiatoren die verkocht worden zijn dan ook CV-radiatoren.

Wat kost een handdoekradiator?

De prijs van een handdoekradiator is afhankelijk van het gebruikte materiaal en de maat. Een radiator van RVS is duurder dan een radiator van staal. Evenzo is een groter formaat handdoekradiator duurder dan een kleiner formaat. De prijs van een handdoekradiator is ook afhankelijk van het merk en het design dat je kiest. Als je bijvoorbeeld een design radiator wilt kopen, dan ben je duurder uit. Bij badkamerxxl is genoeg aanbod van handdoekradiatoren die passen binnen iedereen zijn stijl. Voor iedereen wat wils bij badkamerxxl, zowel qua design als in budget!

Andere Artikelen