zaterdag, oktober 16, 2021

Chocoladeletters bestellen kun je nu al regelen

Je moet er misschien nog even niet aan denken, maar over minder dan een half jaar is het alweer Sinterklaas. Het lijkt wellicht wat vreemd om zo, midden in de zomer, na te denken over de Sinterklaasperiode, maar je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Zeker nu het ernaar uitziet dat na de zomer de wereld weer van het slot gaat en er dus, naar alle waarschijnlijkheid, weer echt groots Sinterklaas gevierd mag worden. Je kunt nu alvast chocoladeletters bestellen, dan heb je dat alvast geregeld. Je hoeft je geen zorgen te maken over de opslag en het bewaren van deze chocoladeletters. Je kunt ze na 8 juli 2021 laten leveren. Hier kun je online afspraken over maken.

Chocoladeletters bestellen in verschillende smaken

Er zijn verschillende soorten chocolade. Je kunt kiezen voor wit, melk en puur. Voor welke variant je gaat is afhankelijk van de smaak van je klant of je eigen smaak. Kies voor de meest gangbare, melkchocolade, als je niet zeker weet waar de voorkeur van je klanten naar uitgaat. Dan kun je ook nog mooi opgemaakte chocoladeletters bestellen of misschien ga je liever voor wat meer basic. Ook over de keuze van de verpakking kun je nadenken. Net als het gebruik van een label of een etiket.

Wil je iets anders dan chocolade?

Als je iets anders wilt dan chocolade met Sinterklaas, dan is een sinterklaaspakket een goed idee. Je kunt een klein sinterklaaspakketje kiezen of juist een heel uitgebreid pakket met allerlei verschillende items erin. Je kunt ook kiezen voor één pakket voor een complete afdeling of juist allemaal kleine pakketjes voor alle medewerkers. Wat je keuze is, is afhankelijk van verschillende zaken. Zo is bijvoorbeeld je budget van groot belang. Het is dan heel handig om te weten dat deze website werkt met staffelkorting. Hoe meer je van een bepaald item bestelt, hoe groter de korting wordt. Ook het aantal items is van belang. Met chocoladeletters bestellen moet je rekening houden met een minimale bestelhoeveelheid van 72 stuks. Terwijl veel sinterklaaspakketten al vanaf 6 exemplaren te bestellen zijn.

Wil je je medewerkers al eerder een verrassing bezorgen?

Dan hoef je echt niet te wachten op Sinterklaas of Kerst. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om bij al je medewerkers een thuiswerk pakket te laten bezorgen. Je geeft ze dan even een schouderklopje, maar dan op afstand. Er zijn ook erg leuke zomerpakketten te koop en natuurlijk kun je hier ook voor het EK terecht!

Andere Artikelen